Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: AA:PG League Season 3 - Server Settings (.ini)

  1. #11
    Member
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    87
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok, thanks anyway - I'll work on it when have time

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    171
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Don't copy the last lines with ini versions:
    [IniVersion]
    0=1494126110.000000
    1=1506017734.000000

    keep that one from original.


  3. #13
    AA:PG Admin
    TWL Staff
    Sotaratsu's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Finland
    Posts
    314
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have modified instructions and "yellowed" ini lines. So feel free to test/comment, some input if it works is welcome.

    Thx again Leke


  4. #14
    AA:PG Admin
    TWL Staff
    Sotaratsu's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Finland
    Posts
    314
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    New version of game, these setting are not anymore in ini file
    bDefaultScaleFriendlyFireDamage=false
    FriendlyFireLimit=9999

    These are new settings
    FriendlyFireHitLimit=4
    bDefaultReduceFriendlyFire=false

    They are updated in ini file and list.


  5. #15
    AA:PG Admin
    TWL Staff
    Sotaratsu's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Finland
    Posts
    314
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bDefaultHUD_ForceInWorldEnemySpots=false

    This settinf was wrong... its now corrected.

    Btw thx for VI, ng, sVs and ig players for help in testing.


  6. #16
    Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    86
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    changed on aagame.ini not working, last update changed defaultgame. ini not i wierd, somone can give me rdy defaultgame ini for twl ??

  7. #17
    AA:PG Admin
    TWL Staff
    Sotaratsu's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Finland
    Posts
    314
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yes, our server also started to write over ini sometimes, I have done now so that I have 2 inis in my desktop and via gameservers console I copy/paste what I need, without last few lines ( ini version ), I do suspect that server somehow sees if it not actually same file... editing ini seems not to matter. I do not have any need to edit defaulgame.ini ( I think server takes that file like basis for ini file ). Incha has done some with that file and might be able to help.


  8. #18
    Member
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    87
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Exit View Post
    changed on aagame.ini not working, last update changed defaultgame. ini not i wierd, somone can give me rdy defaultgame ini for twl ??
    Exit, reach me out on the ts, I can assist you. I believe we have the same provider.

  9. #19
    AA:PG Admin
    TWL Staff
    Sotaratsu's Avatar
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Finland
    Posts
    314
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    After last updates of game, it is now possible to spot enemy even settings are right, spotting work if there is no obsticle like smoke between you and enemy.... if there is fix to this just tell me ......

    Special thanks to iG team to recreate this.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •